Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı
Forumdaki USLUP ve SEVİYE DÜŞÜKLÜĞÜNDEN ben de şikayetciyim.
İşin kötüsü bunu yapanların arasında yönetici ünvanlı kişiler de var.
|
Ey Redyellow Ben Peygamber Haksoz
Sen derini ve etini kenera cek benim isim senin ruhsal varliginla!
Bir insanin agiz uslubune dayinala bilinir ama o insanin urettigi haksizligi ve delalate dayanilamaz.
Agzi usluplu, yolu delelet insana katlanilmaz.
Agzi bozuk ama yolu hak, insana sabirlarimiz selamettir.
Ey Devlet propagandacasi Beni dinle. Sizin yolunuzun sonu afganistanda bitecek! Ozleminizi cektiginiz devlet, ecelinizi ve sounuzu bitirecek!
Ulke sizin elinizde parcalanmaktadir! Hangi Dindar yonetim ulkesini yeni seyler getirip kalkindirdiki?
Dindar yonetimler, insan kurallari olan seriati getirmekten baska bir sey getirmez. Buda gericiliktir. Ya elini, ya kolunu, ya bacagini, yada kelleni kaybedersin. Biz bu ozellikleri kaybetmeden yana degil, kazandikca kazanmadan yanayiz! Bunu kilicla degil Kalemlerle verecegiz!
Ben Tanrinin Elcisi Bunyemin! Insanliga olan nefredim yukseldi, Bugun bana vahiy olduki Turk ve Kut halki destekledigi destekciler yuzunden kendi baslarina bela getirdiler.
Bana haksizligi, rusveti, psiligi ve zulmu seven halkin cezasinin buyuk oldugu soylendi. Bunu benzeten, bunu sagliksiz bir insan figurune benzetti.
Ey zulmeti, pisligi ve cirkinligi seven halk, Kendin gibi yoneticin var. Bugun ceza taslarinindan bir tas dokuldu, boru ottu, ay tuttu, vuran vurdu!