Kozalak Aile Çay BahçesiForumumuz üyelerinden Kozalakmen'e ait ticari ve tehlikeli çay bahçesi. Hassas ve duygusal arkadaşlarımıza tavsiye etmiyoruz :)
Her ay bir güzel seçiyoruz, bu sefer bir değişiklik yapalım ve bu bayramın güzelini seçelim. Bakalım kimler aday olacak...
AW'nin şekermi şeker kızları haydi bakalım adaylığınızı koymaya başlayın
___________________İMZA___________________ Daha gün o gün değil, derlenip dürülmesin bayraklar.
Dinleyin, duyduğunuz çakalların ulumasıdır.
Safları sıklaştırın çocuklar,
bu kavga faşizme karşı, bu kavga hürriyet kavgasıdır.
not:refika arkadaşımız bu yarışmaya karışmayacağımı sölememe rağmen ısrarlar kendisinin resim yükleyemediğini ve benim yüklememi rica edince kıramadım,ben bu yarışmada kimseyi desteklemiyorum sonra yönetim taraf tuttu diyorlar
___________________İMZA___________________ Daha gün o gün değil, derlenip dürülmesin bayraklar.
ama senin gönlün zengin,ben senin yerinede bi +50 veririm
not:refika arkadaşımız bu yarışmaya karışmayacağımı sölememe rağmen ısrarlar kendisinin resim yükleyemediğini ve benim yüklememi rica edince kıramadım,ben bu yarışmada kimseyi desteklemiyorum sonra yönetim taraf tuttu diyorlar
Teşekür ederim Serhan.... ewet arkadaslar ben yapamadim icin Serhan'dan yardim istedimm.... bu arada oylarinizi bekliyorum arkadaslarr.....
___________________İMZA___________________ ♥♥...Tutamayacagım sözler VERMEM
Basit kişilerle polemige GİRMEM
Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM
Yaşanmışlıkları kolay SİLEmEM
Acıyı tanıdıgım için,kimseye ÇEkTiRmEM
Cesaretsizligi ""gurur'la"" ÖRTEMeM
Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM!
Dostlarıma laf ETTİRMEMMM...
Gidiyosan eğer,çok özlesem bile dön DEmEMMMM
Ağır geliyosa bunlar, firar serbest..
sEvEn sEvEr..sEvMeYeN yoL aLıR giDeR...♥♥