Alıntı:
başak06 Nickli Üyeden Alıntı
aw nin en enerjik dj öncelikle merhabalar... allah sana kolaylık versin. umarım kazık sorular çıkmaz 
bende sorularıma geçiyim
kitap okurmusun? ne sıklıkla ve en son okuduğun kitap hangisi?
alevi dernekleriyle ilgin ve alakan varmı varsa ne derecede?
Alevilerin en büyük sorunu nedir?
Aleviler sence haklarını almak için kendilerini göstermelimi? yapılan çalışmaları nasıl buluyorsun? yada şöyle soruyum haklarımızı alabilmek için nasıl bir strateji önerirsin?
başarılar dilerim notun 100 üzerinden değerlendirilecektir
şimdiden vereceğin cevaplara tşk ederim
|
tşkler..can....
*kitap okurum tabiki.kitaplar herseydir gönlumuzde...
aslında her an birseyler okurum..
en son davinci sifresini okumustum..
bide teknoloji kitaplarını çok severim elektronik filan...
*ne yalan söyleyeyim su nada uye oldugum tek yer aaw.
hacı bektas veli kültür vakıflarında cemlere giderim genelde...
pir sultan abdal vakfına giderdim cok sık olmasada.. önceleri...
şimdi sil bastan gidecegim hepsine...c.tesileri semah izlemeye giderim cem evinde..
*bizlerin en büyük sorunu bir olamamaktır.özde sözde bir olmalıyız.asimile olmamalıyız.herseyi körü körüne kabul etmemeliyiz.sorun sende bende,hepimizde...gecmişimizi unutmamalıyız..yananlarımız bosuna yanmadı..
birlik olmalıyız sadece bu..ve saygı ..birbirimize saygılı olmalı birbirimizin görüslerimizi benimsemeliyiz.yoksa nasıl anlatırız kendimizi ele... sizleri seviyorum ..hep beraber.birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için

*simdiki alevileri cok seviyorum.. yılmadık yılmıyoruz.biz aleviyiz diyoruz.bakın yapılan çalısmalar için yine burda emegi gecen herkese tşkler ediyorum...
kendimiz göstermeliyiz tabi can.. yanalardanız biz yananlardan...
strateji kendimiziz aslında..hersey bizde bitiyor..strateji birlik olmaktır.beraber cökmektir en kara sayfaların üstüne....
teşekkürler cano...