Tekrar merhaba canlar. Arada sirada ugrayip az yazabiliyorum kusura bakmayin
Ozellikle bu konunun altina yazmak istedim. Forumumuzda ozel mesajlarin izlendigini aylar once aciklamistik. Ve konuyu sabitledik. Ayrica
Forum kurallari madde 20:
Alıntı:
20- Üyelik gerektiren başka forumlara davet mesajları ve reklamlar PM'ler dahil kesinlikle yasaktır. Bu durum tespitinde lütfen yönetici arkadaşlara bildiriniz. Ayrıca üye bu durumda süresiz BAN edilecektir.
|
Biliyorsunuz ozel mesajlari izleme yetkisi sadece bende var. Ve bugun ugrama firsati bulunca rutin bir kontrol yaptim. Ve bu kuralimizin defalarca ihlal edildigini gordum. Ustelik bunu yapanlarin bazilarinin eski uyelerimizden oldugunu gordum. Fiilin sonu yukarida acikca belirtilmis. Zaten bazilari banlanmis bu kisilerin. Bize ragmen yapilan bu gizli kapakli, sinsi faaliyeti bizlere ve forumumuza karsi bir saygisizlik olarak niteliyoruz. Pekala tanitmak istedikleri siteyi bizle konusup ilgili bolumumuzde ahlaki bir sekilde tanitabilirlerdi. Gene de boylesine kucukluklere girenleri acikca desifre etmek istemedigimiz icin bu kisileri banlamiyoruz. Onlar kendilerini biliyorlardir. Fiili olarak bu siteden banlandilar. Lutfen bir daha sitemize ugramasinlar. Sitemizde bize ve kurallarimiza saygisi olmayanlara yer yok. Kural acik ve kesin. Yonetici arkadaslara bu isimleri bildiriyorum. Bu kisilerin sitemizde herhangi bir faaliyetleri oldugunda kuralin geregi yapilsin lutfen.