Aleviweb Yönetim Güncellemesi ve Bazı Durumlar
Merhaba
Son zamanlarda yönetim ekibini eleştirmek için kullanılan unsurlardan biriside "Bölüm Sorumlusu" kadrosu oldu. Defalarca açıklama yapmamıza ve anlatmamıza rağmen, bölüm sorumlusu arkadaşlarımızın girdikleri tartışmaların sonucunda, "bu adamın yönetimde ne işi var" Yönetim faşizme izin veriyor" " Yönetim kürtçü" Yönetim şöyle yönetim böyle tarzında yakıştırmalar yapılıyor. Bölüm sorumlusu arkadaşlarımızın girdikleri polemiklerden de kaynaklanan bu durum, yönetimimizi defalarca açıklama yapmak zorunda bıraktı, bir kez daha kısaca anlatalım ve bu konuyu nihayete erdirelim.
Bölüm sorumlusu arkadaşlarımız, sadece sorumlu oldukları bölümlerde düzenleme yapma ve o bölümün düzenini sağlama konusunda yetki sahibidir. Onun dışında her hangi bir üyenin mesajına müdahale edemeyeceği gibi üyeyi cezalandırma gibi bir yetkiside bulunmamaktadır. Onun dışında, diğer üyelerden farklı olan tek özellikleri banlanmamalarıdır. Hal böyle olunca yönetim için sorun haline gelen "Bölüm sorumluluğu" işine son veriyoruz. İhtiyaç duyulana kadar "Bölüm Sorumlusu" almayacak ve bu görevde olan arkadaşlarımızın görevlerine son verecek ve emeklerinden dolayı teşekkür edeceğiz.
Halihazırda tek bölüm sorumlusu olan Haziran arkadaşımızın bu vesile ile forumdaki görevi sona ermiştir. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.
Bunun dışında, forumumuzda doğru gitmediğine inanılan bir konu var ise "Öneri/İstek" bölümü kullanarak bizlerle ve tüm üyeler ile istişare edebilirsiniz. Aleviweb kurulduğundan beri, şeffaf olmaya özen göstermiş ve üyelerin dediklerine kulak tıkamamıştır. Geçmiş zamanda yönetimin banlama kararlarını bile yargılayabilecek ve değiştirecek bir meclis talebi olmuş ve buna dahi olumlu yaklaşıp, değerlendirmiş ve nihayetinde bu meclisi kurmuşuzdur. Ardından yeni dönemde "Araştırma kurulu" gibi bir talep gelmiş ve hemen kısa zamanda talebe karşılık vererek, forumdaki gereklilikleri yerine getirmişizdir. Yine aklıma gelen bir konu var onuda söyleyelim, Aleviweb'i bir kazanç kapısı gibi gösterip, yönetimi "Tüccar" diye yaftalayanlar olmuştu ve karşılığında forumun tüm reklam gelirleri herkese açık bir şekilde aylarca yayımlanmış ve forumun kazanç yerine cepten harcayan bir portal olduğu gözler önüne sergilenmiştir. Bu örnekleri istersek çoğaltabiliriz ama konuyu çok fazla dağıtmadan sonuca bağlamak daha verimli olacaktır. Aleviweb yönetimi olarak, sizlerden gelebilecek her öneriye, forum etiğimizin dışında kalmadığı sürece kulak kabartır ve değerlendiririz. İyi niyetli tüm çalışmaları destekler ve yapmamız gerekeni, gücümüz ölçüsünde yaparız.
Aleviweb Yönetimi adına
Ali
___________________İMZA___________________
Oy Vermek Bir Şeyleri Değiştirseydi Yasaklanırdı!
|